25-06-2021

Geen actuele nieuwsitems aanwezig

Programma' s zijn altijd maatwerk.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Op het gebied van reis en verblijf kunt u als klant uw wens aangeven. Aan deze wens zullen wij altijd zoveel mogelijk tegemoet komen, mits dat strookt me de grondbeginselen van onze training. Het luxe niveau maakt voor ons niks uit, zolang alles maar voor iedereen hetzelfde is, ook voor de (bege)leiding. Ook op het gebied van het programma kunt u uw voorkeuren aangeven. Aan de hand van uw wensen stellen wij een programma op dat wij samen met u bespreken.

Programmavoorbeeld 1

Uitgangspunt is dat we te maken hebben met één team dat gezamenlijk weg kan.

Donderdag

 12:00 vertrek Nederland naar Seefeld in Tirol

Vrijdag, zaterdag, zondag diverse activiteiten afhankelijk van de groep (skien alpine of langlauf, wandelen, rodelen,snowtubing, zwemmen, sauna, excursies).

Maandagochtend laatste activiteiten
Maandag middag terugreis.

 

Programmavoorbeeld 2

Eén team waarvan altijd een deel op de zaak aanwezig moet zijn (uitgezonderd het weekend) wordt opgesplitst in twee groepen.

Groep 1

Heenreis woensdagmiddag
Terugreis zondagmiddag

Groep 2

Heenreis vrijdagmiddag
Terugreis dinsdagmiddag

Vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend is dus het hele team in Seefeld

 

Reis en Accommodatie:

Tijdens een intakegesprek wordt afgestemd welk type accommodatie gezocht zal  worden. Dit kan varieren van een eenvoudig “frühstuckspension” tot 5 sterren hotel. Na de intake met de opdrachtgever kan ook nog met de hele groep worden gesproken om feeling te krijgen met welke  activiteiten het meest geschikt zijn voor de groep.

Het samen reizen is direct al een belangrijk onderdeel van de teamtraining. Reizen kan per auto in 904 km van Utrecht. Seefeld heeft een eigen station waar alle treinen stoppen incl ICE. Vanaf Utrecht met slechts 2 of 3 keer overstappen, of vliegtuig (Transavia.com vliegt dagelijks vanaf Rotterdam of Schiphol op Innsbruck. Het vliegveld is ca 20 autominuten van Seefeld). Een combinatie van reizen levert al snel een soort “top gear” race op…

 

Teambuilding ruim voor vertrek

De ervaring leert dat het versterken van het team al begint bij de aankondiging van de teamtraining. Collega’s gaan op zoek naar uitusting, gaan alvast wat oefenen op een skibaan, gaan in wandeltraining.