25-06-2021

Geen actuele nieuwsitems aanwezig

teamtraining in de sneeuw


Met elkaar plezier maken in de sneeuw!

Wij nemen u mee, weg van uw werkplek, weg van telefoon en e-mail, om in een compleet andere setting elkaar beter te leren kennen. Samen dingen doen en collegialiteit daar draait het om.

De trainingen van MBA team zijn anders!

Daar waar andere trainingen de deelnemers via oefeningen bepaald gedrag proberen te ontfutselen, daar doen wij dat helemaal anders. Alles draait om samen zijn, samen dingen doen en samen dingen beleven. Het kan best zijn dat daar in een evaluatiemoment "iets uitkomt", maar het kan ook zijn dat er helemaal geen evaluatiemoment is. De keuze is geheel aan u.

De toegevoegde waarde van MBA team zit hem in het programma en de aanpak rondom de activiteiten. Door jarenlange ervaring kennen wij de do's en dont' s van het programma.
Via de activiteiten en het programma kunnen wij sturing geven aan het groepsproces dat leidt tot het gewenste resultaat. Ook de onderlinge afspraken die tijdens de training gelden dragen daartoe bij. De "plichten"  die uit deze afspraken voortkomen gaan hand in hand met een vrije ongedwongen sfeer, waarbij het van belang is dat iedereen zich gemoedelijk en vrij voelt.

Soms leidt het proces naar een openhartig gesprek met een collega met wie iemand al jarenlang een onderhuids conflict heeft lopen. Soms leidt het tot leren kennen van iemand van een hele andere kant. In alle gevallen leidt het tot het vergroten van de gezamenlijkheid en tot het bovenkomen van nieuwe onbekende kwaliteiten van deelnemers. Eveneens wordt in alle gevallen de persoonlijke banden aangetrokken en hebben de deelnemers na onze training meer voor elkaar over. Dit laatste komt onmiddelijk op een positieve manier tot uiting op de werkvloer.